Menu
Your Cart

Informatii despre livrare

Livrarea produselor comandate magazinului nostru se poate face cu mijloacele noastre de transport in Bucuresti si zonele limitrofe sau printr-un serviciu de curierat rapid in Bucuresti si oriunde in tara.

Termenul de livrare variaza in functie de momentul in care este plasata comanda. Toate comenzile preluate pentru Bucuresti si zonele limitrofe pana la ora 13.00 vor fi livrate in aceeasi zi. Dupa ora 13.00 comenzile vor fi livrate incepand cu ziua urmatoare in termen de 48 de ore.

Contravaloarea transportului produselor la destinatie va fi suportata de cumparator, exceptie facand promotiile care includ livrarea sau pentru care livrarea este oferita gratuit.

Coletele ajunse la destinatie nu pot fi deschise decat dupa ce clientul semneaza de primire si achita contravaloarea produselor. In cazul in care va fi constatata o lipsa a conformitatii, clientul poate returna produsul in conditiile precizate in site insa numai inainte de realizarea montajului, caz in care produsul va face obiectul garantiei.


This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.