Menu
Your Cart

Aer conditionat Tesla - 12000 BTU - TA36FFCL-1232IAPC Inverter

Aer conditionat Tesla - 12000 BTU - TA36FFCL-1232IAPC Inverter
New
Aer conditionat Tesla - 12000 BTU - TA36FFCL-1232IAPC Inverter
1,588.65 Lei
Fara TVA: 1,335.00 Lei
  • Stock: In Stock
  • Marca: TESLA
  • Model: TA36FFCL-1232IAPC
  • Weight: 37.00kg

Optiuni disponibile

Tehnologie eficientă din punct de vedere energetic

Tehnologie avansată în funcție de temperatura dorită a aerului! Mizați pe unitățile Tesla Inverter AC cu agenți frigorifici ecologici și o mulțime de funcții utile.

Simte confortul

Permiteți-ne să vă prezentăm tehnologia avansată în funcție de temperatura dorită a camerei: aparatele de aer condiționat Tesla inspirate de nevoile dvs. de zi cu zi și de spațiile preferate. Indiferent de sezon, unitățile Tesla AC vă vor oferi o atmosferă perfect confortabilă, permițându-vă să vă bucurați de fiecare moment alături de oamenii pe care îi iubiți.

I Feel/Follow me

Cu Tesla, aerul condiționat devine inovator și intuitiv. Datorită senzorului de temperatură din telecomandă, aparatul de aer condiționat își reglează automat starea de funcționare. Această caracteristică utilă oferă o metodă mai inteligentă și mai ușoară de a menține temperatura camerei optimă.

Auto-curatare

În timpul răcirii, apa condensată colectează praful din aripioare. Unitatea interioară este apoi încălzită și uscată, în timp ce în cele din urmă ventilatorul elimină umiditatea rămasă, menținând unitatea uscată și împiedicând răspândirea bacteriilor.

Eficienta: pornita

Un compresor de înaltă frecvență vă ajută unitatea de curent alternativ să înceapă să producă aer mai rece sau mai cald mai repede: până la 18 ° C în doar 30 de secunde sau până la 40 ° C în 60 de secunde. În acest fel, vă puteți bucura rapid de temperatura camerei preferată.

Carcasa unitatii exterioare anti-rugina

O foaie zincată și șase straturi de acoperire antirugină asigură faptul că unitatea exterioară a aparatului de aer condiționat continuă să arate bine ca nouă, chiar și după expunerea prelungită la lumina soarelui și ploaie.

Display LED ascuns

Afișajul unității este ascuns inteligent în interiorul panoului, păstrând un aspect simplu și elegant, care completează alegerea dvs. de design interior. Afișajul cu LED-uri este ușor de accesat, dar ascuns pentru un apel estetic maxim.


This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.